Език: BG
 
 
Телефон за връзка: 089 330 0630
 


Агенция


Комплекс "Кедъра" е разположен в полите на природен парк Златни пясъци. Намира се в дясно на пътя от варненския квартал "Виница" към КК "Златни пясъци" през Аладжа манастир.

Комплексът разполага с просторна зала с капацитет от 180 места, втора зала с около 70 места и винарна изба на чиято тераса се побират над 50 души.

За ценителите на виното е бижуто на комплекса - собствена винарна изба с отбрана винена листа.

Комплекс "Кедъра" е изграден изцяло от камък, дърво и метал - в духа на старата българска архитектура, без гостите му да се лишават от съвременните удобства.

Ресторантите са със спиращи дъха панорамна гледка към морето. Подходящи са за различни организирани събития като - сватби, кръщенета, юбилеи,рождени дни и фирмени партита.

Още щом прекрачите портите на комплекса се пренасяте в друг вълшебен свят, където спокойно можете да се отдадете на релаксираща почивка и да се насладите на вкусни и изискани ястия. Вдъхновяващата обстановка ще Ви накара да се потопите в приятелски или бизнес разговори и да дегустирате кулинарни специалитети. С разнообразното ни меню, можете да се насладите на различни вкусни български и европейски ястия.

Комплексът разполага с удобен собствен паркинг с видеонаблюдение.

Зелените площи и сенките на дърветата са само декор за прекрасната панорамна гледка към морето. Разполагаме със собствена кедрова гора, която ще ви остави неповторимо усещане за тишин, уют и спокойствие. Можем да ви предложим външен басейн. За младоженците, които предпочетат нашите ресторанти - имаме много хубаво място за коктейл и изнесен ритуал.

Комплекс "Кедъра" ви очаква! 
Социални мрежи